Solved

Scene flickering on Mac OS


Just downloaded the MacOS beta and noticed I that my scene and anything in the main window is flickering uncontrollably. I’ve tried the minimizing trick that I’ve seen on other posts, but with no luck. Tried putting in video / images, but everything flickers, even if its just the preview. 

Any advice on having this stop? Excited to finally start using it for mac and not have to use my boot camp partition to run SLOBS. 

 

My specs are:

2015 iMac 5k - 8gb RAM - 3.2 GHz i5 - AMD Radeon R9 M390 2GB

icon

Best answer by SecSeaBeast 23 May 2020, 01:12

Hey all! 

This is something the team is still looking into. Multiple users have found that upgrading to Catalina resolves their issue. 

For further assistance, please join us on discord or submit a ticket.

Tickets: https://support.streamlabs.com/hc/en-us/requests/new

Thanks!

View original

This topic has been closed for comments

17 replies

I have the same issue Mojave 2018 Macbook - 32GB ram

Hi,

Same here.

Tried the same but still no luck.

Running a 2016 MacBook on 16Gb RAM and 2.7 GHz i7 plus Radeon Pro 455 2GB.

Did you get to fix it?

Thanks for the info.

Same issue here. 2018 Mac Book pro i7 8GB Ram

Same issue here, MacBook Pro 2018 

i am having the same problem….

2015 imac running mojave

Same here, absolutely unusable. Shame.

 

 

Has anyone found a solution to this?

Hey all, heads up, it might only be on the software end. I had the same issue. Preview windows wildly flickering  no matter the source, including a static photo. Then just to test I went live and pulled up my feed on my phone and the stream looks perfectly fine, no flicker at all. So whatever is causing the flickering, it doesn’t translate to my live feed. Anyone else tested this? 

Hello. Yes I found exactly the same thing, exported a video and it was completely fine. The flicker makes it impossible to work on though. Thanks

Same issue! 

 

Macbook Pro 2018

OS 10.14 Mojave

Processor: 2.7 GHz Intel Core i7

Graphics Card: NVIDIA GeForce GT 650M 1024 MB

                            Intel HD Graphics 4000 1536 MB

(Retina, Mid 2012)

Userlevel 5

Hey all! 

This is something the team is still looking into. Multiple users have found that upgrading to Catalina resolves their issue. 

For further assistance, please join us on discord or submit a ticket.

Tickets: https://support.streamlabs.com/hc/en-us/requests/new

Thanks!

Same as here! streamlabs technical please fix this as soon as possible!

 

Technical staff, please!

Could you help us?

I guess they’re having the busiest time ever but anyone besides them?

Thanks in advance.

Same Issue. Flickering like crazy!!!

Mojave 10.14.1 - Totally unusable as it is.  

 

Hi all - I thought I would quickly let you know that I fixed this problem but updating to Catalina and then reinstalling. Not sure why it worked but does seem to have sorted it

Can sb help me pls? I can’t choose a subject while creating a topic, how can I create one? =(

Same :/