Solved

Las Alertas no funcionan cuando estoy en directo.

  • 22 March 2020
  • 6 replies
  • 348 views

Hace ya varios dias cuando prendo directo y alguien me sigue las alertas no suenan ni aparecen en el directo, pero cuando las uso para testear en el alertbox o en streamlabs si funcionan, ya intente todo lo de este post  https://howto.streamlabs.com/streamlabs-in-general-21/alerts-widgets-broken-or-not-working-how-to-fix-47y aun me siguen sin funcionar, ya reinstale e instale streamlabs obs y aun asi tampoco andan.

 

icon

Best answer by ghosteez 22 March 2020, 08:01

Hey there @theripper973 

 

You had an empty variation overriding your default alerts, causing the test to work, but actual follows to not.

 

I have disabled this for you - can you confirm if all works now? You can replay an old follow to confirm. 

View original

This topic has been closed for comments

6 replies

Hola, tengo el mismo problema que ella, como lo podría solucionar, no me funciona de ninguna manera.

Gracias de antemano. 

estoy igual que vosotros, no me aparecen en directo pero si se le doy a probar en streamlabs, ayuda por favor.

Userlevel 5

Hey all,

If you are having issues with alerts not showing, please try turning custom html/css off, check for random alert variations and disable them, and also make sure you have entry and exit alert animations set. After that, you can try saving and retesting your alerts from your recent events list. 

For further assistance, please join us on discord or submit a ticket.

Tickets: https://support.streamlabs.com/hc/en-us/requests/new

Thanks!

tengo el mismo problema, borre cache, sali de la cuenta, me volvi a logear y nada.
tambien necesito ayuda.
muchas gracias

Hey there @theripper973 

 

You had an empty variation overriding your default alerts, causing the test to work, but actual follows to not.

 

I have disabled this for you - can you confirm if all works now? You can replay an old follow to confirm. 

 

Tengo el mismo problema y he hecho todo lo posible. Pero no se que podría hacer. Saludos y gracias

Userlevel 7

Hey there @theripper973 

 

You had an empty variation overriding your default alerts, causing the test to work, but actual follows to not.

 

I have disabled this for you - can you confirm if all works now? You can replay an old follow to confirm.