Solved

Invalid Path or Connection URL. Please check your setting to confirm that they are valid.

  • 11 May 2019
  • 1 reply
  • 40733 views

Hi, Streamlabs not work with me, getting this error "Invalid Path or Connection URL. Please check your setting to confirm that they are valid."
Alreay tried to re-install, delete cache, delete folders from APPDATA.
Added StreamLabs to firewall.
Works with some days before.
Also got strange situation when I press Auto Optimizer always loading Location 100%, works well with me before.



Here is logs
code:
[000:00:00:00.446.469.200][Error] config_save_safe: failed to write to C:\Users\misti\AppData\Roaming\slobs-client\global.ini.tmp
[000:00:00:00.458.838.800][Info] ---------------------------------
[000:00:00:00.458.888.400][Info] Initializing D3D11...
[000:00:00:00.458.913.700][Info] Available Video Adapters:
[000:00:00:00.460.826.000][Info] Adapter 1: NVIDIA TITAN Xp
[000:00:00:00.460.874.600][Info] Dedicated VRAM: 4145020928
[000:00:00:00.460.893.500][Info] Shared VRAM: 4226377728
[000:00:00:00.460.928.800][Info] output 1: pos={0, 0}, size={1920, 1080}, attached=true
[000:00:00:00.463.853.700][Info] Loading up D3D11 on adapter NVIDIA TITAN Xp (0)
[000:00:00:00.515.840.100][Info] D3D11 loaded successfully, feature level used: 45056
[000:00:00:01.224.112.000][Info] ---------------------------------
[000:00:00:01.224.142.000][Info] video settings reset:
[000:00:00:01.224.142.000][Info] base resolution: 1920x1080
[000:00:00:01.224.142.000][Info] output resolution: 1280x720
[000:00:00:01.224.142.000][Info] downscale filter: Bicubic
[000:00:00:01.224.142.000][Info] fps: 30/1
[000:00:00:01.224.142.000][Info] format: NV12
[000:00:00:01.224.142.000][Info] YUV mode: 601/Partial
[000:00:00:01.224.351.400][Info] NV12 texture support enabled
[000:00:00:01.226.560.800][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.228.438.900][Debug] Required module function 'obs_module_load' in module 'C:/Program Files/Streamlabs OBS/resources/app.asar.unpacked/node_modules/obs-studio-node/obs-plugins/64bit/chrome_elf.dll' not found, loading of module failed
[000:00:00:01.228.478.000][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.229.496.200][Debug] Loading module: coreaudio-encoder.dll
[000:00:00:01.230.680.900][Debug] [CoreAudio encoder]: Failed loading library 'CoreAudioToolbox.dll'
[000:00:00:01.230.706.700][Warning] [CoreAudio encoder]: CoreAudio AAC encoder not installed on the system or couldn't be loaded
[000:00:00:01.230.727.500][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.232.552.000][Debug] Loading module: enc-amf.dll
[000:00:00:01.232.890.000][Debug] [amf] Loading...
[000:00:00:01.262.751.100][Error] [amf] AMF Test failed due to one or more errors.
[000:00:00:01.262.798.200][Warning] Failed to initialize module 'enc-amf.dll'
[000:00:00:01.262.825.500][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.268.971.200][Debug] Loading module: facemask-plugin.dll
[000:00:00:01.269.285.900][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.270.562.300][Debug] Required module function 'obs_module_load' in module 'C:/Program Files/Streamlabs OBS/resources/app.asar.unpacked/node_modules/obs-studio-node/obs-plugins/64bit/facemask_AVX.dll' not found, loading of module failed
[000:00:00:01.270.587.300][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.271.517.100][Debug] Required module function 'obs_module_load' in module 'C:/Program Files/Streamlabs OBS/resources/app.asar.unpacked/node_modules/obs-studio-node/obs-plugins/64bit/facemask_NO_AVX.dll' not found, loading of module failed
[000:00:00:01.271.542.100][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.272.420.900][Debug] Loading module: image-source.dll
[000:00:00:01.272.654.000][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.288.561.500][Debug] Required module function 'obs_module_load' in module 'C:/Program Files/Streamlabs OBS/resources/app.asar.unpacked/node_modules/obs-studio-node/obs-plugins/64bit/libcef.dll' not found, loading of module failed
[000:00:00:01.288.602.600][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.291.065.400][Debug] Required module function 'obs_module_load' in module 'C:/Program Files/Streamlabs OBS/resources/app.asar.unpacked/node_modules/obs-studio-node/obs-plugins/64bit/libEGL.dll' not found, loading of module failed
[000:00:00:01.291.088.500][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.291.120.000][Debug] Required module function 'obs_module_load' in module 'C:/Program Files/Streamlabs OBS/resources/app.asar.unpacked/node_modules/obs-studio-node/obs-plugins/64bit/libGLESv2.dll' not found, loading of module failed
[000:00:00:01.291.184.500][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.292.440.600][Debug] Loading module: obs-browser.dll
[000:00:00:01.292.616.700][Info] [obs-browser]: Version 2.1.6
[000:00:00:01.292.812.000][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.295.730.500][Debug] Loading module: obs-ffmpeg.dll
[000:00:00:01.297.714.900][Info] NVENC supported
[000:00:00:01.297.772.600][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.298.879.000][Debug] Loading module: obs-filters.dll
[000:00:00:01.299.204.300][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.300.293.700][Debug] Loading module: obs-ndi.dll
[000:00:00:01.300.504.100][Info] [obs-ndi] hello ! (version 4.5.3)
[000:00:00:01.300.519.600][Error] [obs-ndi] Error when loading the library.
[000:00:00:01.300.529.800][Warning] Failed to initialize module 'obs-ndi.dll'
[000:00:00:01.300.544.900][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.303.067.800][Debug] Loading module: obs-outputs.dll
[000:00:00:01.304.029.200][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.305.404.600][Debug] Loading module: obs-qsv11.dll
[000:00:00:01.354.083.700][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.355.940.100][Debug] Loading module: obs-text.dll
[000:00:00:01.356.520.700][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.357.827.100][Debug] Loading module: obs-transitions.dll
[000:00:00:01.358.068.000][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.359.183.200][Debug] Loading module: obs-vst.dll
[000:00:00:01.359.344.600][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.360.241.400][Debug] Loading module: obs-x264.dll
[000:00:00:01.360.402.000][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.361.322.300][Debug] Loading module: rtmp-services.dll
[000:00:00:01.361.539.100][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.362.609.300][Debug] Loading module: text-freetype2.dll
[000:00:00:01.363.194.200][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.364.443.100][Debug] Loading module: vlc-video.dll
[000:00:00:01.364.626.700][Info] Couldn't find VLC installation, VLC video source disabled
[000:00:00:01.364.645.600][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.365.949.600][Debug] Loading module: win-capture.dll
[000:00:00:01.366.353.600][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.367.583.300][Debug] Loading module: win-decklink.dll
[000:00:00:01.368.698.000][Info] No blackmagic support
[000:00:00:01.368.736.600][Debug] Failed to start search for DeckLink devices
[000:00:00:01.368.751.200][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.370.138.500][Debug] Loading module: win-dshow.dll
[000:00:00:01.372.657.800][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.373.703.200][Debug] Loading module: win-mf.dll
[000:00:00:01.373.729.800][Debug] ---------------------------------
[000:00:00:01.374.725.100][Debug] Loading module: win-wasapi.dll
[000:00:00:01.376.633.100][Debug] service 'default_service' (rtmp_common) created
[000:00:00:01.380.529.100][Debug] output 'simple_stream' (rtmp_output) created
[000:00:00:01.380.624.100][Debug] output 'simple_file_output' (ffmpeg_muxer) created
[000:00:00:01.380.714.600][Debug] output 'ReplayBuffer' (replay_buffer) created
[000:00:00:01.380.739.100][Error] Encoder ID 'x264' not found
[000:00:00:01.380.753.900][Debug] encoder 'streaming_h264' (x264) created
[000:00:00:01.380.870.700][Debug] AAC encoder bitrate mapping:
[000:00:00:01.380.870.700][Debug] 64 kbit/s: 'FFmpeg Default AAC Encoder' (ffmpeg_aac)
[000:00:00:01.380.870.700][Debug] 96 kbit/s: 'FFmpeg Default AAC Encoder' (ffmpeg_aac)
[000:00:00:01.380.870.700][Debug] 128 kbit/s: 'FFmpeg Default AAC Encoder' (ffmpeg_aac)
[000:00:00:01.380.870.700][Debug] 160 kbit/s: 'FFmpeg Default AAC Encoder' (ffmpeg_aac)
[000:00:00:01.380.870.700][Debug] 192 kbit/s: 'FFmpeg Default AAC Encoder' (ffmpeg_aac)
[000:00:00:01.380.870.700][Debug] 224 kbit/s: 'FFmpeg Default AAC Encoder' (ffmpeg_aac)
[000:00:00:01.380.870.700][Debug] 256 kbit/s: 'FFmpeg Default AAC Encoder' (ffmpeg_aac)
[000:00:00:01.380.870.700][Debug] 288 kbit/s: 'FFmpeg Default AAC Encoder' (ffmpeg_aac)
[000:00:00:01.380.870.700][Debug] 320 kbit/s: 'FFmpeg Default AAC Encoder' (ffmpeg_aac)
[000:00:00:01.380.997.600][Debug] encoder 'streaming_h264' destroyed
[000:00:00:01.381.021.300][Debug] encoder 'streaming_h264' (obs_x264) created
[000:00:00:01.382.320.300][Debug] obs_encoder_update: Null 'encoder' parameter
[000:00:00:01.382.353.600][Debug] encoder 'simple_h264_recording' (obs_x264) created
[000:00:00:01.382.366.300][Info] ---------------------------------
[000:00:00:01.382.374.900][Info] audio settings reset:
[000:00:00:01.382.374.900][Info] samples per sec: 44100
[000:00:00:01.382.374.900][Info] speakers: 2
[000:00:00:01.393.782.200][Info] ---------------------------------
[000:00:00:01.393.818.300][Info] video settings reset:
[000:00:00:01.393.818.300][Info] base resolution: 1920x1080
[000:00:00:01.393.818.300][Info] output resolution: 1280x720
[000:00:00:01.393.818.300][Info] downscale filter: Bicubic
[000:00:00:01.393.818.300][Info] fps: 30/1
[000:00:00:01.393.818.300][Info] format: NV12
[000:00:00:01.393.818.300][Info] YUV mode: 601/Partial
[000:00:00:01.393.999.000][Info] NV12 texture support enabled
[000:00:00:01.395.478.600][Debug] encoder 'adv_aac0' (ffmpeg_aac) created
[000:00:00:01.395.520.100][Debug] encoder 'adv_aac1' (ffmpeg_aac) created
[000:00:00:01.395.538.800][Debug] encoder 'adv_aac2' (ffmpeg_aac) created
[000:00:00:01.395.556.500][Debug] encoder 'adv_aac3' (ffmpeg_aac) created
[000:00:00:01.395.571.100][Debug] encoder 'adv_aac4' (ffmpeg_aac) created
[000:00:00:01.395.585.500][Debug] encoder 'adv_aac5' (ffmpeg_aac) created
[000:00:00:01.395.595.900][Debug] obs_encoder_set_audio: Null 'encoder' parameter
[000:00:00:01.395.610.400][Info] Audio monitoring device:
[000:00:00:01.395.610.400][Info] name: Default
[000:00:00:01.395.610.400][Info] id: default
[000:00:00:02.540.549.100][Debug] source 'scene_9cf4839f-45c1-46d4-a8cb-111b3c57543b' (scene) created
[000:00:00:02.543.730.600][Debug] source 'fa009895-b88f-469a-a4ab-9844bf427360' (cut_transition) created
[000:00:00:02.544.627.400][Debug] source '9a3449de-4315-4b40-94cf-481c10b7b18f' (cut_transition) created
[000:00:00:04.011.876.700][Info] WASAPI: Device 'Speakers (Realtek(R) Audio)' initialized
[000:00:00:04.011.918.000][Debug] source 'wasapi_output_capture_1caf1525-560c-476e-b766-9a332e479359' (wasapi_output_capture) created
[000:00:00:04.055.396.700][Info] WASAPI: Device 'Microphone (HD Pro Webcam C910)' initialized
[000:00:00:04.055.446.500][Debug] source 'wasapi_input_capture_276f9670-ef77-4410-a325-d975bff03a9e' (wasapi_input_capture) created
[000:00:00:04.097.259.900][Info] adding 23 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 23 milliseconds (source: wasapi_input_capture_276f9670-ef77-4410-a325-d975bff03a9e)
[000:00:00:04.097.259.900][Info]
[000:00:00:04.929.309.500][Info] adding 23 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 46 milliseconds (source: wasapi_input_capture_276f9670-ef77-4410-a325-d975bff03a9e)
[000:00:00:04.929.309.500][Info]
[000:00:00:19.590.720.300][Info] [WASAPISource::WASAPISource] Device 'does_not_exist' not found. Waiting for device
[000:00:00:19.590.813.400][Debug] source '7e1cf839-e175-412f-af6d-29cbfdf64285' (wasapi_input_capture) created
[000:00:00:19.591.203.400][Info] [WASAPISource::WASAPISource] Device 'does_not_exist' not found. Waiting for device
[000:00:00:19.591.249.500][Debug] source '47725185-83e1-4d24-a700-0f000a52c9b6' (wasapi_output_capture) created
[000:00:00:19.591.697.500][Debug] source '401e954c-0e21-4d41-a3e3-d151d66d9086' (dshow_input) created
[000:00:00:19.601.550.100][Warning] 401e954c-0e21-4d41-a3e3-d151d66d9086: DecodeDeviceId failed
[000:00:00:19.601.584.300][Warning] 401e954c-0e21-4d41-a3e3-d151d66d9086: Video configuration failed
[000:00:00:19.657.997.400][Debug] source '7e1cf839-e175-412f-af6d-29cbfdf64285' destroyed
[000:00:00:19.658.479.500][Debug] source '47725185-83e1-4d24-a700-0f000a52c9b6' destroyed
[000:00:00:19.658.790.900][Debug] source '401e954c-0e21-4d41-a3e3-d151d66d9086' destroyed
[000:00:00:19.673.614.600][Debug] service 'default_service' (rtmp_common) created
[000:00:00:19.673.640.200][Debug] service 'default_service' destroyed
[000:00:00:22.676.770.900][Warning] Invalid response from Twitch's ingests API
[000:00:00:25.484.997.000][Debug] source 'wasapi_output_capture_1caf1525-560c-476e-b766-9a332e479359' destroyed
[000:00:00:25.485.051.600][Info] WASAPI: Device 'Speakers (Realtek(R) Audio)' Terminated
[000:00:00:25.490.507.300][Debug] source 'wasapi_input_capture_276f9670-ef77-4410-a325-d975bff03a9e' destroyed
[000:00:00:25.490.553.800][Info] WASAPI: Device 'Microphone (HD Pro Webcam C910)' Terminated
[000:00:00:25.528.276.300][Debug] source 'fa009895-b88f-469a-a4ab-9844bf427360' destroyed
[000:00:00:25.717.092.300][Debug] source '2adaadb5-57f2-43d1-8bf0-cf41891dbf0d' (cut_transition) created
[000:00:00:25.718.257.600][Debug] source 'game_capture_0e225851-a142-449a-9061-e6ee8c3d80ca' (game_capture) created
[000:00:00:25.719.616.700][Debug] source 'monitor_capture_7a96cfcb-0129-49af-969f-de7bf530d567' (monitor_capture) created
[000:00:00:25.782.195.800][Info] WASAPI: Device 'Speakers (Realtek(R) Audio)' initialized
[000:00:00:25.782.244.600][Debug] source 'wasapi_output_capture_3fb11172-3533-4ee3-b04b-cfde143b7855' (wasapi_output_capture) created
[000:00:00:25.813.594.700][Info] WASAPI: Device 'Microphone (HD Pro Webcam C910)' initialized
[000:00:00:25.813.644.700][Debug] source 'wasapi_input_capture_4e916808-330e-4f5e-ad52-96b316dbffd2' (wasapi_input_capture) created
[000:00:00:25.825.018.900][Debug] source 'scene_2df85423-bfd1-4a9f-9857-41509c109228' (scene) created
[000:00:00:25.828.547.300][Debug] source 'b568bb6b-e3a7-4ac9-8a4d-ba3709b891a7' (cut_transition) created
[000:00:00:25.828.816.200][Debug] source 'scene_9cf4839f-45c1-46d4-a8cb-111b3c57543b' destroyed
[000:00:00:25.828.873.900][Debug] source '9a3449de-4315-4b40-94cf-481c10b7b18f' destroyed
[000:00:00:40.962.153.700][Warning] [twitch ingest update] Remote update of URL "https://ingest.twitch.tv/api/v2/ingests" failed: Failed to connect to ingest.twitch.tv port 443: Timed out
[000:00:01:03.032.280.500][Debug] source 'game_capture_0e225851-a142-449a-9061-e6ee8c3d80ca' destroyed
[000:00:01:03.032.680.600][Debug] source 'monitor_capture_7a96cfcb-0129-49af-969f-de7bf530d567' destroyed
[000:00:01:03.063.073.300][Debug] source 'wasapi_output_capture_3fb11172-3533-4ee3-b04b-cfde143b7855' destroyed
[000:00:01:03.063.125.100][Info] WASAPI: Device 'Speakers (Realtek(R) Audio)' Terminated
[000:00:01:03.114.161.300][Debug] source 'wasapi_input_capture_4e916808-330e-4f5e-ad52-96b316dbffd2' destroyed
[000:00:01:03.114.212.700][Info] WASAPI: Device 'Microphone (HD Pro Webcam C910)' Terminated
[000:00:01:03.152.357.000][Debug] source '2adaadb5-57f2-43d1-8bf0-cf41891dbf0d' destroyed
[000:00:01:03.992.474.700][Debug] source 'scene_2df85423-bfd1-4a9f-9857-41509c109228' destroyed
[000:00:01:03.992.692.700][Debug] source 'b568bb6b-e3a7-4ac9-8a4d-ba3709b891a7' destroyed
[000:00:01:04.736.643.400][Debug] OBS_API::destroyOBS_API started
[000:00:01:04.736.698.400][Debug] encoder 'streaming_h264' destroyed
[000:00:01:04.736.725.000][Debug] encoder 'simple_h264_recording' destroyed
[000:00:01:04.736.742.000][Debug] output 'simple_stream' destroyed
[000:00:01:04.736.794.200][Debug] output 'simple_file_output' destroyed
[000:00:01:04.736.833.400][Debug] output 'ReplayBuffer' destroyed
[000:00:01:04.736.864.100][Debug] service 'default_service' destroyed
[000:00:01:04.736.876.900][Debug] encoder 'adv_aac0' destroyed
[000:00:01:04.736.892.200][Debug] encoder 'adv_aac1' destroyed
[000:00:01:04.736.905.200][Debug] encoder 'adv_aac2' destroyed
[000:00:01:04.736.917.200][Debug] encoder 'adv_aac3' destroyed
[000:00:01:04.736.999.900][Debug] encoder 'adv_aac4' destroyed
[000:00:01:04.737.015.300][Debug] encoder 'adv_aac5' destroyed
[000:00:01:04.783.999.500][Info] Freeing OBS context data

icon

Best answer by virubaka 11 May 2019, 07:50

Network reset and restarting pc helps me, solved.

View original

This topic has been closed for comments

1 reply

Network reset and restarting pc helps me, solved.