Solved

Cloudbot not working

  • 6 March 2020
  • 5 replies
  • 485 views

My cloudbot don't work. I have made some Custom command and some default command. But they don't work. I have give cloud mod this command in chat /mod streamlabs but IT is not in the moderator list. What can I do to fix this? 

icon

Best answer by Nevermind 6 March 2020, 22:07

Hey there!

Could you try unmodding/remodding Cloudbot?
Also, try shutting off Cloudbot for 1-5 minutes via Streamlabs site.
 

Could you also check if Cloudbot toggles back off after you toggle it on? ( Refresh the page )
Try this in both Streamlabs OBS as well as the Cloudbot tab on the Streamlabs site.


 

View original

This topic has been closed for comments

5 replies

Userlevel 5

Hey there!

Could you try unmodding/remodding Cloudbot?
Also, try shutting off Cloudbot for 1-5 minutes via Streamlabs site.
 

Could you also check if Cloudbot toggles back off after you toggle it on? ( Refresh the page )
Try this in both Streamlabs OBS as well as the Cloudbot tab on the Streamlabs site.


 

Hey there!

Could you try unmodding/remodding Cloudbot?
Also, try shutting off Cloudbot for 1-5 minutes via Streamlabs site.
 

Could you also check if Cloudbot toggles back off after you toggle it on? ( Refresh the page )
Try this in both Streamlabs OBS as well as the Cloudbot tab on the Streamlabs site.


 

Exact same issue here and now I cannot even toggle the bot on, not that it ever worked to begin with but now I’m going backwards rather than forwards lol

Yesterday I was doing a Valorant streaming and my GPU Overclocked caused my game and SLOBS to freeze and close. Ok, restarted everything, but since then my Cloudbox just stopped working at all. Timed messages, all my commands, default commands… Nothing works anymore. Tried already to turn off/on again, logout and login, nothing… :(

Just solved the issue by toggling cloudbot off and back on.

Userlevel 5

Hey all,

For further assistance, please join us on discord or submit a ticket.

Tickets: https://support.streamlabs.com/hc/en-us/requests/new

Thanks!